Weer doen,
weer in je kracht
Ontdek hoe

In een kinderleven kan veel gebeuren

Als ouders willen we graag dat het goed gaat met onze kinderen. We willen dat ze blij, vrolijk en gelukkig zijn.

Toch kunnen we ze niet behoeden voor pijn, onrecht en tegenslag. Verdriet hoort bij het leven en het is belangrijk om onze kinderen te leren hoe daarmee om te gaan.

Soms weet je als ouder niet meer hoe je je kind het beste kan helpen. Ik bied psychosociale hulp aan kinderen en hun ouders met als doel dat het kind zich ongehinderd en vol vertrouwen weer verder kan ontwikkelen. Het gaat om een kortdurende en oplossingsgerichte vorm van coaching of therapie om zwaardere zorg te voorkomen. Bij NatasJA! kan uw kind zijn kracht weer hervinden.

“ Kracht ligt er niet in dat we nooit vallen,
maar iedere keer als we vallen dat we weer opstaan.”

- Confucius, filosoof uit het oude China -

Voor welke klachten?

Ik richt me op kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar die te maken hebben met sociaal-emotionele problemen of gedragsproblemen.

Er kan hulp geboden worden bij:

  • Weinig zelfvertrouwen, negatief zelfbeeld, faalangst of andere angsten
  • Verdriet na verlies of scheiding, piekeren, een “vol” hoofd hebben, slecht slapen of gedrag vertonen dat niet bij de leeftijd past
  • Woedeaanvallen, pesten, brutaal zijn
  • Lichamelijke problemen zoals buikpijn of hoofdpijn waar geen medische oorzaak voor wordt gevonden
  • Het leren omgaan met bijzondere eigenschappen zoals bijvoorbeeld ADHD, ADD of hoogsensitiviteit.

Is uw kind prikkelbaar, verdrietig of angstig? Stuur me vrijblijvend een mail, info@natasjakindertherapie.nl. Ik reageer binnen twee werkdagen.

Contact

Ik vind het belangrijk dat u en uw kind een goed gevoel hebben bij de therapeut. Daarom is het altijd mogelijk om vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek te hebben. Dit kan zowel telefonisch als persoonlijk bij mij thuis.

Stel een vraag